Ntah La, Aku Dah Tak Tahu Nak Komen Apa Dengan Community Blog Terbaru Menteil Ni – “Ntah La Blog Kita” ! Hehe :)

hehe si menteil neh dulu ada domain kat menteil.net

sekali ntah kenapa tetiba hilang kejap

x bayar domain ke haper eh ? haha

sekali muncul plak ngan blog kat wordpress – menteil.wordpress.com

pastu siap ada plak balik ngan dot net lagi !

heeh mcm2 la ko menteil

– – – – –

pastu tuptaptuptap muncul ngan community blog plak

memperkenalkan ntah la blog kita

pehal la ko pilih nama cam tuh menteil ?

sila jawab ok. haha

– – – – –

anyway aku suka la ngan layout blog community neh

nampak sempoi dengan semua layout blog2 terkemuka malaya. haha

so apa lagi tunggu. pilah submit blog korang kat menteil

manalah tahu boleh naikkan ranking alexa or google rank kan

– – – – –

hehe yg pastinya layout yang cun

campur plak ngan usaha pantas menteil menyenaraikan aku nyer blog ngan makanmalaya tadi

menyebabkan aku tabik ngan si menteil kali neh !

bravo ! hehe

– – – – –

p/s adakah ntah la blog kita akan mengalahkan negaraku suatu hari nanti ?

digg ke ?

stumbleupon tergolek2 ke ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Ntah La, Aku Dah Tak Tahu Nak Komen Apa Dengan Community Blog Terbaru Menteil Ni – “Ntah La Blog Kita” ! Hehe :)

  1. Aku baru daftar kat ntahla ..
    nak tengok menaik ke tak trafik blog aku lepas nie

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe bagusla. marilah support menteil. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. ko….. dua dua page top tu ko punya.. memang tak tahu nak kata apa la πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha ko pun perasan ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. aku takut nak submit..semuanya otai2 kat situ..kuikuikui

    Reply

    anarm Reply:

    submit jela bro.. otai ke tak otai ke, join the community.. come on!! jgn sia2kan usaha menteil tu.. tahniah kepada menteil.. byk pahala ko dpt.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe tuh la kan. jom support menteil je. hehe πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : ala submit adjer. semua otai2 dulu2 pun bertatih gak kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    aidilx Reply:

    aku dah submit pun.kat bloggermelayu pun dah submit.bertindih2 pahala aku dapat..hahahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : thanks aku baru tahu pasal bloggermelayu tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. hahaha… entah apa yang dia dok fikir… tanya tuan punya diri…

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : hehe tuh la pasal. eh rasa nak pi jalan2 kat sabah bah. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. sudah register…

    camne nk bagi trafik naik ni? hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    lankapo : ala tunggu je la. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. heh!
    sempat ngutuk aku lagi.. haha…

    menteil.net tak penah ilang la bro..
    senantiasa hidup.. hehe…

    ntahla akan buat orang tertanya2..

    apepun..
    thanks bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : eh bukan kejap hari tuh kiok kejap ke dot net ko. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. tambahan…
    mane mampu bro lawan negaraku inikan pulak digg.. huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : ala slow2 la kan. hehe aku suka sebab ada screen shot tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. huhu.. aku tak submit lg blog aku kat ntahla ni. malu plak nk submit πŸ˜†

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : ceh malu la plaks. ahaks πŸ™‚

    Reply

    aidilx Reply:

    ada gak org sespecies ngan aku..hahahah..

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilz : haha malu2 kunun. suda la. haha πŸ™‚

    Reply

  9. meriah ler menteil, tp kalau aku tak larat nak menten banyak2 blog huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe yep mmg susah sebenarnya nak maintain nanti. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. mcm nak join, tapi layakkah aku…
    sehebat makanmalayakah aku?? atau seotai knizam artwerk kah aku..??

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe ko kan cekgu terhebat malaya. join adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. jangan lupa fave blog2 disana

    Reply

    KNizam Reply:

    marzuki : kai neh kena vote kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. kadang2 , nama yg unik ade tarikan tersendiri..hoho

    Reply

    KNizam Reply:

    faza : tuh la kan. senang sket nak ingat. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. dah join…sapot menteil

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : yeay ! support menteil. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. aku dah submit… aritu macam malas.. arini rasa macam nak submit plak…

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : ala submit adjer. habes cerita. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. steady napoknyer tu

    Reply

    KNizam Reply:

    etomyam : yeay. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. aku tak submit lagi..jap lagi nak submit gak…member aku pun ada wak mcm tu gak…tapi aku jadi org kuat no 2 iaitu http://www.bloggermelayu.com

    Reply

    KNizam Reply:

    kita : hehe cool la community tuh. print screen yang cool tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge