Now I Know Why They Say Autumn In My Heart | My Own Garden | Islamabad, Pakistan

Live Update: 2 Nov ’11, 10.46am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

now u know why they say autumn in my heart eh. lovely kan!
pokok anggur ni dah mula bertukar ke kaler merah kuning
tak lama lagi gugur la kesemua dedaunan pokok anggur ni
musim luruh memang menjanjikan ketenangan dan indah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Now I Know Why They Say Autumn In My Heart | My Own Garden | Islamabad, Pakistan

  1. memang cantik ….
    nanti ko simpan lah gambar daun kat frame ek.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : aku nak print gambar ni je. buat kenangan hehe 🙂

    Reply

  2. Dari Kelate Ke Copenhagen

    Memang cantik di awal autumn. Tapi bila dah semua daun luruh tinggal dahan je dan hilang kecantikkan

    Reply

    KNizam Reply:

    imran : eh masa dah gugur semua, masa snow fall pun cantik wooooo hehe 🙂

    Reply

  3. pehh..pelik daun nih..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikgu : hehe xde yg peliknyer kat dunia ni cikgu hehe 🙂

    Reply

  4. autumn in my heart adalah cerita korea yang aku tonton sampai habis dekat CD.

    Reply

    KNizam Reply:

    matjoe : lawa kan scene dalam drama tuh, tuh yang aku sampai ke korea tuh ehhe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge