Nota Terakhir – Alleycats

best siot lagu lama ni kan…. syahdu je. haha

Ada sekeping nota
Kujumpa di atas meja
Mencurahkan satu rahsia
Yang terpendam menjadi dendam

Mungkinkah selama ini
Kau hanya bersandiwara
Demi melupakan
Suatu tragedi
Yang tak mampu ku tempuhi

Nota yang terakhir ini
Cukup aku mengerti
Firasatku terhadapmu
Semuanya benar

Ku bukan seorang jutawan
Yang sebagaimana engkau inginkan
Ataupun seorang cendekiawan
Yang dapat mendidik seribu insan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Nota Terakhir – Alleycats

  1. ko memang minat lagu nostalgia…

    Reply

  2. apiez : hehe semua orang suka rasanya lagu neh. hehe 🙂

    Reply

  3. aku memang suka alleycats beb…band multiracial kat malaysia plg berjaya bg aku ! 👿

    Reply

  4. life4hire : hehe semua suka alleycats sebab lagu best. diaorang perform live pun cool ! hehe :halo:

    Reply

  5. memang sik ba lagu ni… itu video clip bikin sendiri ka atau yg ori?
    🙂

    Reply

  6. Alleycats memang best! Pernah tengok dorang punya life performance kat Holiday Villa Subang Jaya. Masa tu Loga ada lagi! First time tgk dorang live!Member2 yg sama2 gi meeting kt sana pun enjoyed the show!

    Reply

  7. Aisey dah tukar profession ker knizam…

    KNizam, aq berminat nak link xchange ngan blog ko. Aq dah pun kasi up link ko kat blog aq…

    Reply

  8. memang evergreeeenn.. kannns

    Reply

  9. ari : rasanya dia buat sendiri tuh. hehe 🙂

    Reply

  10. myza : hehe tu la kan. ko pun hantu alleycats gak ek. hehe 🙄

    Reply

  11. kampungboy : hehe belum lagi. masih lagi profesion blogger tegar. haha 😀

    Reply

  12. ROBERT FERNANDEZ

    WHERE WILL BE ALLEYCAS PERFORMING THIS MONTH JUNE 2009. THANK YOU.

    REGARDS
    ROBERT fERNANDEZ

    Reply

    KNizam Reply:

    robert : x sure lah ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge