No One & When I Grow Up – MoyMoyPalaboy

sudah. aku dah malas nak blog apa2 pun pasal politik kat perak

haha kalau ada sapa2 nak tengok perkembangan terkini

atau perkembangan sebelum2 neh kat perak

silalah click kat sini

– – – – – – – –

else korang clik je play button play kat bawah neh

memang lawak giler dowh lagu alicia keys neh

memang cool siot bebudak filipina neh

memang kelakar giler

siap ada aksi pukul2 tudung periuk tuh yang aku tak tahan

expression muka x payah cakap lah !

terbaeekkkkkk. haha

haha lawak dowh !

kat bawah neh ada lagi satu vid diaorang

lagu lain plak – when i grow up. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “No One & When I Grow Up – MoyMoyPalaboy

  1. hahahhahahaha… memang terbaeeekkk la vid yg first tu! suka tgk expression muka diorang. kelakar siot tp video ke-2 lg cool sbb ramai ‘artis’ lain yg very supportive dlm tu. huhu

    Reply

  2. haha..memang lawak beb…terhibur aku tgk !

    Reply

  3. ixora : mmg cool giler. terbaaaaaaaaaekkkkkkkkkkkkkkkk. 1st class expression kan. heeh 🙂

    Reply

  4. life4hire : hehe semua mmg pakat gelak2 sakan kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge