No, I Am Not Going To Post The Realtime News (Screenshots) of Permatang Pauh Here !

aku dah serik dah

dulu masa GE2008, aku dah buat sekali

dek kerana kebosanan sebab susah sangat nak dapat news pasal GE2008, aku dengan selambanyer telah melayari mirror site malaysiakini.com and then siap buat screenshots realtime results GE2008 😮

aku paste semua kat KNizam Artwerk :$:

there and then jugak blog aku down pagi2 buta tuh dowh

bandwith aku takdelah power mana pun. hehe ❗

haha berkali2 serverfreak sound aku. haha 😉

korang tengok je lah

aku dah malas la nak paste all the realtime news here. hehe !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “No, I Am Not Going To Post The Realtime News (Screenshots) of Permatang Pauh Here !

  1. Tengoklah keputusan malam ni.. agak-agak sapo menang..

    nuaeman’s last blog post..Permatang Pauh oh Permatang Pauh!

    Reply

  2. nuaeman : hehe pkr dah menang pun. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge