Night Zafari at Zoo Taiping – Jendela Hidupan Malam Anda !

masa aku stay kat taiping that day sempat plak aku pegi ke zoo taiping

haha dalam penat2 drive all the way from kl, sempat singgah zoo dowh

kat sini takleh nak pakai flash la. so takde la banyak2 gambar2 kan.

boleh tengok je lah binatang2 tuh semua. so takdelah banyak gambar kali neh kan

dah kali ke 3 aku singgah zoo neh masa malam

hampeh tak sempat langsung nak menjengah masa siang. hehe

overall memang puas hati gak lah ngan zoo taiping night safari neh kan

tu dia ikan kelisa. susah siot amik shot ikan yang banyak gerak neh. hampeh la kan

banyak binatang yang active masa malam. especially harimau kumbang yg garang giler.

jemputlah ke zoo taiping untuk menikmati night zoo safari

jendela hidupan malam anda ! haha

luas gak la zoo taiping neh kan. hehe

masa malam better naik keretapi or tram dia. harga lupa plak aku. hehe

kalau tengok betul kat screen atas ada sekor budak hitam tengah tunggu tram. haha

nanti aku plan nak pegi siang plak lah

tapi minyak dah naik hargalah. haha

camni nak jalan2 neh beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge