ni apa ke hal ngan gmail neh? wordpress pun 2×5 gak la….

apa ke hal ngan gmail ni eh? kejap boleh log in kejap takleh. x pernah pun gmail bawak masalah sebelum neh. ni sure pasal dia dah increase storage to 3.6gb yang jadi camni ni neh! heeehehehehehe ke mmng streamyx ada problem? enche streamyx. sila jawab okey. 🙂

aku tengok wordpress pun ada problem ngan posting tengah hari tadi. susah betul nak hapdate KNizam Artwerk neh tadi. bila penat2 taip sekali hilang begitu sahaja. macam cookies. at least cookies kejap ada kejap takde. ni wordpress posting aku lama takde. hampeh je kan. benci aku. baik aku pegi hi-tea lagi bagus la kalo camni. heheeheheheh

ada kabel dasar laut yang putus lagi kah?

gempa bumi kah?

wordpress siap ada emoticon 🙂 lagi kat bawah tuh. hahahahhaah

 

 

Server Maintenance

Your server is going through a few minutes of routine maintenance. Please don’t touch your browser for a few minutes.

What do I do?

  • If you were posting a comment or making a post on your blog then do not press BACK on your browser. Wait 5 minutes and press the refresh icon on your browser. Your comment or post will be sent as normal.
  • If you are browsing a blog here just wait a few moments and hit refresh. The page you were expecting will appear.

_error = ‘500-dbconnect’; fzd();

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge