New Waiting Hall at Puduraya KL !

Perghhhhhh saya berpuas hati dengan perkembangan terkini puduraya sempena lawatan rasmi saya tadi ya
Ruang menunggu yang baru sungguh ceria, sejuk dan bersih je tempat neh
Patutnya dah lama dah kita baiki puduraya neh
Saya masih x puas hati dengan bangunan terbengkalai sebelah puduraya ni
Mmg semak mata memandang la kan
Cukup hampeh. Merosakkan lawatan rasmi saya sahaja. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “New Waiting Hall at Puduraya KL !

  1. Kata rawatan rasmi .. mana dia gadis2 penyambut tetamu sambil memegang bunga manggar tu? .. hoho

    Reply

  2. biar betul puduraya nih

    Reply

  3. wah… jauh berbeza ni… macam tak percaya aje… puduraya yg i ingat tu… manyak gelap dan manyak hitam… 🙂

    Reply

  4. Kay
    cam ni ke wajah PUDURAYA skarang ni
    ‘wah syahdunya. macam tak caya lak erk. kalau dulu ruper/wajah tempat duduk pun dah tak rupa…palang hitam besi tu berkarat2. Lor ning shuntek dah wei. Seronoknya jadi rakyat Malaysia ni kan. Perubahan demi perubahan yang dapat dirasa biarpun bertahun nak nunggunya. Untuk generasi baru nanti…..dapat tengok kemegahan pada PUDURAYA ni.

    Reply

  5. ni kat belah mane weh??? aku tak nah tgk pun..hu3

    Reply

  6. Betul ke ni? Baru punya tempat menunggu? War..kena pergi try lar ni!

    Reply

  7. wow, ingatkan sumwhere in klia tadi… tak sangka akan ade perubahan… luaran dan persekitaran bila lah nak ubah

    Reply

  8. wah, mcm nie kan ok, barulah ade semangat nak pi pudu.

    Reply

  9. betikk!!

    bukan puduraya baru tu still under construction ke??
    huhu
    syukur la kalau ni wajah puduraya yang baru

    Reply

  10. Salam bro,
    Betul ker ni puduraya ni..wei jauh beza dari dulu..aku pun dah lama tak ker KL naik bas. Mcam best jer…ader gambar2 lain tak bro?

    Reply

  11. Kay satu ari nanti kan
    nak mintak Kay Post PUDU JAIL, leh ko?

    Reply

  12. puduraya dulu buat muka aku selalu berminyak dan telinga jadi pekak, skrg dah selesa, cayalah

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.