new shoplots at setia alam

hari tu masa aku jalan2 baru aku perasan yang shoplots kat area setia alam dah mula bukak. dah banyak shops yang bukak pun. heheheeheheh aku pun lapar gak masa tuh kan. so kena la isi perut dulu. hehhehe banyak gak la kedai kat sini. seb baik jalan dia wide so boleh la parking dengan selesanya. heheheheh 🙂

dah ada klinik gigi la kat sini. heheheheeh 🙂

kedai cat pun ader. senang la nak beli cat2 nanti kan. huhuhuhuh aku berazam nak cat sendiri nanti. hahahaha angan2 jer siot. 🙂


seb baik dah ada atm kat sini. so nak keluarkan duit senang la kan. haahhahahaa. nak buat apa2 urusan bank pun senang gak la kalau dah ada banks. cimb neh pandai sket sebab dia amik corner lots so besar la. heehhehehe 🙂

pasar mini dah ada kat sini. yahoooooo!


kiwi express pun ader kat sini? selamba dia bukak kat sini. ramai ke orang nak datang sini eh? heehehehehe nak lunch kat sini ker? apsal ada all blacks kat situ?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge