“New Ideas For Better Photos” Dalam Digital Camera November 2008 !

aku beli magazine kegemaran aku neh semalam

bila aku tengok gambar effect kat jalan tuh, terasa nak angkat dslr lah

haha bilalah aku boleh angkat satu kan

hehe mungkin 2009 kot. hehe

salah satu kelemahan digicam ialah sebab takleh zoom and amik gambar cun waktu malam. tak leh jugak amik gambar fish eye yang aku idam2 kan lah ! huhu

hehe digicam kena ada cahaya yang cukup kan. hehe

aku rasa kalau aku angkat dslr akan bertambah bz lah aku nanti

mana taknyer surelah nanti akan join photo shooting kan

then ntah2 aku kena plak ada blog baru khas untuk gambar2 plak

kat malaysia neh ramai gak la otai2 tukhang tangkap gambar neh

hehe mcm x sabar2 je lah nak angkat satu d700 !

haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 responses to ““New Ideas For Better Photos” Dalam Digital Camera November 2008 !

  1. angkat dua la~~! kasik i satu!! 🙂 🙂 🙂 :up:

    Reply

  2. msia ramai giler otai! haha
    ramai gner canon gak!
    byk magz yg kuarkan tips utk canon je
    nyampah la plak~ hehe

    Reply

  3. angkat satu la bro… err… canon x best la bg aku 😛 nikon gak papehal pn :up:

    Reply

  4. errr… nak join gak??? tapi menatang kamera tuh
    mahai gile gile laa… nak angkat sony DSLR kot.. muahaha~

    Kreuger®

    Reply

  5. lydia : hehe mahalll woooooooo haha 😀

    Reply

  6. adila : hehe tu la kan. tak tahu la nak beli mana satu. haha 👿

    Reply

  7. zariel : hehe nikon mcm best je kan. hehe 😐

    Reply

  8. kreuger : tu la kan mahal jugak la kan. hehe ➡

    Reply

  9. i wanna have canon.. tp x penah cukup duit.. dah kene gune.. 😥

    Reply

  10. abdusfauzi : perghhh canon power gak ek. dengan white lense tuh yg tak tahan tuh. hehe 👿

    Reply

  11. hoho kita punyai matlamat sama dalam impian memiliki DSLR kamera! aku juga ingin capai budget tuk angkat Nikon D700 huhu.

    adui bilalah dapat angkat kamera tu

    Reply

  12. megat : hehe aku tunggu ko angkat dululah. hehe sure cun gamabr ko nanti kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  13. aku hingat nak tangkap satu gak knizam : canon d40 ..ade ok tak?

    Reply

  14. dynn : perghhhhh d40 yang mantap tuh. hehe 🙂

    Reply

  15. sebab mantap lah tu .. :up:

    Reply

  16. dynn : hehe ye ke ek. hehe 👿

    Reply

  17. ingat nak angkat satu gak. tapi angkat as if pegang dan angkat je la kamera orang lain, bukan angkat beli. keke. tak mampu. isk 😕

    Reply

  18. kire ok la tuh…kire angkat la jugak.

    Reply

  19. chokilala : hehe siap la aku angkat nikon700 by 2010. haha 🙄

    Reply

  20. go .. go .. D700!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge