new features in gmail ?

click here ok fellas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “new features in gmail ?

  1. Apo tuhhhh! Tak paham….

    Reply

  2. doc ubie : ala baca je terus dalam gmail 🙂

    Reply

  3. yang masih menyukarkan saya semasa guna gmail ialah ketika menghantar atau meng ‘forward’ emial…kalau ada adress box kan senang cam yahoo tu, tinggal tick kat nama sender banyak2, then send…
    mungkin ada kot…saya yang tak jumpa.

    Reply

  4. baru perasan… KNizam ni mcm pernah jumpa kat fotopages time dulu-dulu…

    Reply

  5. bayan : add box kena bukak sendiri 🙂

    ladymariah : yep saya ada di knizam94.fotopages.com

    Reply

  6. puas godek~ yippie~

    ko kene godek RescueTime.com best gile!

    Reply

  7. maceh sbb sudi lawat blog aku..
    tak stop lagi cuma dah tukar ke blog baru 😀

    http://shamrulismawi.com

    Reply

  8. ed : cam best je web based tuh 🙂

    abah : hehehheh 🙂

    Reply

  9. memang sah! KNizam yang kukenal di fotopages dulu. hehehe.

    Reply

  10. ladymariah : hehehheheh saya la yg kat fotopages dulu 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge