New Apple’s iPod Nano – New World to Nano – Kecik Giler Beb! Boleh Hilang Begitu Sahaja Hokey!

kecik giler ipod nano yang baru ni ok

ko imagine la pergi jogging2, pastu terbersin, terus hilang dalam semak ipod nano ni

puas la plak nak mencari kat merat2 tempat kan. hehe tapi serius cun beb!

siap ada touch screen tuh, mcm iphone dibelah dua la plak. ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “New Apple’s iPod Nano – New World to Nano – Kecik Giler Beb! Boleh Hilang Begitu Sahaja Hokey!

  1. Menarik aa plaks, dulu pakai ipod shuffle, pastu abes kena basuh dalam mesin basuh, sebab kecil sangat dan nipis sangat, tak perasan ada terselit kat dalam jacket. Kemudian macam ko cakap bro, kalau masuk dalam semak, memang lerh hilang, akunyer hilang di kawasan yang hampir sama.

    Reply

    KNizam Reply:

    eizil : haha tu la kan. kecik sangat la. kalau jatuh menangis nak carik wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. susah la sapa2 yang berjari gendut nak pakai ipod nano baru ni

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : ala iphone boleh adjer. saiz ikon sama la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge