nelayan2 kat jetty teluk bahang, penang

masa aku jalan2 kat penang baru2 neh, sempat aku meninjau kat area perkampungan nelayan teluk bahang neh. masa tuh ada beberapa nelayan tengah memunggah ikan2 ke jetty. memang rajin diaorang neh kan. mcm2 ada, ikan parang, sotong, udang etc, semua adalah!

kalau siapa2 nak jenguk kat sini, parking hanya rm3 sahaja. boleh jalan2 dalam area jetty. nak memancing kat area sini pun boleh tau! ada kedai seafood kat sini, tapi bukak time malam je la kan








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “nelayan2 kat jetty teluk bahang, penang

  1. Bro nice pictures on your blog (not only this post alone)! What camera model do you use? Thanks for the link-up!

    Reply

  2. narrowband : thanks. i am using sony digicam dscw1. bought it somewhere in 2004

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge