Negaraku! The Malaysian News Aggregator – Beta Version by Noktah Hitam

korang perasan tak banyak giler rss kat sebelah kanan blog aku neh ?

apsal aku ada banyak giler rss ?

apa fungsi rss semua tuh ?

sebabnya aku nak tengok semua updates dalam semua blog/website tuh in one screen

so aku tak yah la masuk dalam blog tuh kalau blog tuh dah bersawang

plus aku nak tahu latest news adjer.

kadang2 ada blogger yang update blog sehari sekali

so berbaloi lah kalau aku ada rss kan. hehe.

senang sket nak tahu topic apa yang dah blogger tuh update

cakap pasal rss, aku perasan noktah putih hitam dah buat satu blog baru.

well bukan la blog tapi rss feeder yang power. semua news ada kat situ

so tak payah la aku nak masuk satu2 news website mcm cnn, utusan, kosmo kan

aku just pergi je kat negaraku! the malaysian news aggregrator tuh. semua ada beb !

senang sket hidup neh kan. uploading time pun cepat. design simple. aku suka font dia.

sekarang baru beta version. so kalau ada apa2 yang korang rasa boleh improve just send details to noktah hitam adjer. hehe 🙂

so lepas neh aku bolehlah let go sket rss feed aku especially pasal local news kot. haha

lawat jangan tak lawat……. lawat jangan tak lawat……. lawat jangan tak lawat…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Negaraku! The Malaysian News Aggregator – Beta Version by Noktah Hitam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.