NatGeo Adventure’s Diego Buñuel’s – “Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN

aku sekarang ni mmg tengah layan natgeo adventure je lah everyday

mmg best sebab rancangan natgeo ni ala2 travel series kan

mcm2 depa ni pergi travel around the world

antara yang best series by NatGeo Adventure’s Diego Buñuel’s – “Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN

memang best wooooo. korang tengok je la vid neh kan.

most of the tempat yang mamat ni pergi aku dah sampai dah. hehe 🙂

yg kat bawah ni kat shangri-la skardu. nak pergi next month.

“Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN Part 1

“Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN Part 2

“Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN Part 3

“Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN Part 4

“Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN Part 5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “NatGeo Adventure’s Diego Buñuel’s – “Don’t Tell My Mother” I’m In PAKISTAN

  1. Adventure weh.. ko bila lak nak dokumentarikan pasal idup dan kerja ko kat sane plak? ehekkk.. best aaa..

    Reply

    KNizam Reply:

    kaljis : tu tunggu aku balik msia nanti hehe 🙂

    Reply

  2. penangan bola baru tuh..

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : hehe bola baru cun gak kan hehe 😉

    Reply

  3. wahh best nyer vid dia..creative. yg tak tahan tu vid pertama part dia amik gambar slow2 muka org kat jalanraya tu..LOL! baca tajuk documentari dia pun dah kelakar. mmg a creative mind ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : best gak dokumentari ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.