Nasi Lemak, Telur Kampung 1/2 Masak, Roti Bakar & Kopi Kaw Kaw @ Kedai Kopi Pak Lang, Port Dickson !

haha dah ramai yang tanya apsal takde post pasal makan2 kat sini

knizam tak pergi mana2 open house ke ?

hehe aku dah reject banyak open hse sebab banyak benda kena buat

dengan adik aku yang patah kaki lagi

dengan parents aku nak pergi haji… hehe

apa2 pun jalan2 carik makan tetap diteruskan.

cuma aku jarang post kat sini sebab dah ada blog special pasal tuh

aku akan post jalan2 carik makan kat makanmalaya.com ok.

aku akan letak snippets je kat sini. hehe

hehe ala2 che det plak kan. ahaks 👿

kali neh pasal jalan2 carik makan kat pak lang kopitiam pd

sedap woooooo. paling best nasi lemak daun pisang dia lah

click je kat mana2 gambar or kat sini nak tengok lagi banyak gambar !

hehe korang ada ke gambar nasi lemak daun pisang ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Nasi Lemak, Telur Kampung 1/2 Masak, Roti Bakar & Kopi Kaw Kaw @ Kedai Kopi Pak Lang, Port Dickson !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.