Nasi Lemak, Telur Kampung 1/2 Masak, Roti Bakar & Kopi Kaw Kaw @ Kedai Kopi Pak Lang, Port Dickson !

haha dah ramai yang tanya apsal takde post pasal makan2 kat sini

knizam tak pergi mana2 open house ke ?

hehe aku dah reject banyak open hse sebab banyak benda kena buat

dengan adik aku yang patah kaki lagi

dengan parents aku nak pergi haji… hehe

apa2 pun jalan2 carik makan tetap diteruskan.

cuma aku jarang post kat sini sebab dah ada blog special pasal tuh

aku akan post jalan2 carik makan kat makanmalaya.com ok.

aku akan letak snippets je kat sini. hehe

hehe ala2 che det plak kan. ahaks 👿

kali neh pasal jalan2 carik makan kat pak lang kopitiam pd

sedap woooooo. paling best nasi lemak daun pisang dia lah

click je kat mana2 gambar or kat sini nak tengok lagi banyak gambar !

hehe korang ada ke gambar nasi lemak daun pisang ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Nasi Lemak, Telur Kampung 1/2 Masak, Roti Bakar & Kopi Kaw Kaw @ Kedai Kopi Pak Lang, Port Dickson !

  1. tetiba terasa lapar lak huhu. tengok gambar memberangsangkan. ya, kalau dapat nasi lemak berbungkuskan daun pisang lagi menyelerakan. aromanya pergh!!

    ps : kau pakai kamera model apa zam!? gambar makro nya menarik.

    megats last blog post..Tidakkah Kau Nikmati Hidup Ini Sepenuhnya!?

    Reply

  2. xsilap aku.. dia pakai d80 kot..

    nasi lemak tu.. mmg best la.. layu siot aku.. tgh lapar ni..

    Mr Ams last blog post..Bill gates VS Steve Jobs

    Reply

  3. megat : hehe beli je kat kedai kat area rumah ko tuh. hehe 🙄

    Reply

  4. mr am : hehe aku pakai digicam je lah. hehe belum terfikir nak angkat dslr lagi. aku pakai sony dsc w1 since 2004 lagi. hehe 🙄

    Reply

  5. kiut nasi lemak tu… tapi macam tak cukup je makan satu huhuhuh 🙂

    nonos last blog post..Makanlah kamu sebelum kamu dimakamkan…

    Reply

  6. nono : hehe memang cute mute. tu la sebab kena makan at lest 2 bungkus. hehe :mrgreen:

    Reply

  7. nie makan satu bungkussssss tak cukup…. 🙂

    Reply

  8. noni : hehe tu la pasal. wajib 2 bungkus. hehe 🙂

    Reply

  9. gambar nasi lemak daun pisang…ade!!!

    baru tangkap last week kat kuantan…makan kat restoran faveret ramai di restoran zaman…restoran ni buka pagi sampai tengah hari je tapi dalam jangka masa tu orang yang datang berduyun²…orang sanggup tunggu kat luar sebab tak ade meja kosong…nak makan nasik lemak dia kena beratur (sebab terlampau ramai orang) di dapur untuk ambil…

    Reply

  10. yup…restoran zaman…nasik lemaknye mmg bestttttttt :up:

    Reply

  11. firdee : hehe kat mana ek kedai makan tuh. ada googlemaps ke ? 🙄

    Reply

  12. amoi : hehe mcm best je kedai makan tuh. hehe ❗

    Reply

  13. Huyo… lapa la tgk nasi lemak tuh..menarik tetarik btol i untuk merasai keenakan nya. kalau penulis datang ke jb, singgah la kat tmn molek jb.. nasik lemak daging rendang situ mmg paling besh kt johor.. pg ngan “mber” dia balun sekali ayam goreng ngan daging rendang.. sedap sgt sampai tak tertahan la tu..=P

    Reply

  14. anis : hehe akan saya singgah kalau datang sana nanti. hehe :up:

    Reply

  15. Confirm sedap kalau nasi lemak bungkus daun pisang… tapikan… sikitnya…

    Reply

  16. emme : hehe tu la sikit giler tu yang kena makan sampai 2 bungkus tuh. hehe 😕

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge