Nasi Lemak Gembira | Restoran Gembira, Shah Alam | Selangor, Malaysia

Live Update: 1 Feb ’12, 12.17pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

perghhhhh late breakfast aka brunch disudahi dengan ini
nasi lemak gembira di shah alam yo! gembira giler beb
sambal ikan bilis, sambal kerang & sambal sotong kering
semuanya berpadu tenaga bersama di nasi lemak gembira!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Nasi Lemak Gembira | Restoran Gembira, Shah Alam | Selangor, Malaysia

  1. since dah ada post nasi lemak gembira, saya pun boleh tumpang cerita, weekend lalu bengang sangat dengan satu family ni. ca alif nun. kami belum bangun tapi dia orag dah pegang kerusi, nak chop tempat. iskkk…..rasa nak order jer air tambah, duduk lagi setengah jam ke. ni kali ke2, sebelum ni di ikea. pun kaum iteww.

    Reply

    KNizam Reply:

    ainini : hehe sabaq naaaaaa hehe 🙂

    Reply

  2. Saya pun sangat gembira kalau dapat makan sepinggan nasi lemak camni. Itu sepinggan, kalau dua pinggan lagi la gembira. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    ijan : hehe miss malaysia a lot la bila dok overseas ni hehe 🙂

    Reply

  3. Kalau makan nasi lemak ni kan, rasa gembira jer…. 🙂
    Dah pernah pergi dah tempat ni tapi lama tak gi sana.

    Reply

    KNizam Reply:

    lunatics : heheheheeh best giler nasi lemak ni ya hehe 🙂

    Reply

  4. pehh, memang gembira kalau dapat nasi lemak macam ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    titan : muhahahaha best kan hehe 🙂

    Reply

  5. is there really a restaurant called ‘gembira’ in shah alam?

    Reply

    KNizam Reply:

    farasha : yep there is a restaurant called restoran gembira 🙂

    Reply

  6. serius gembira aku tengok bro, nmpk sangat sedap nih

    Reply

    KNizam Reply:

    juan : best giler kan hehe 🙂

    Reply

  7. Adui.. nampak sedapnya.. Lepas makam mesti gembira ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    jobless : ofkozzzz gembira wooooo hehe 🙂

    Reply

  8. Tengok je gambar tu dah terasa lapar ni. Mana nak cari kedai jual nasi lemak malam ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    art : punya la banyak kedai kat msia tu kan hehe 🙂

    Reply

  9. nasik lemak…mmg terbaik seantero dunia..( samsul )

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : mmg sedap giler kan hehe 🙂

    Reply

  10. salam semua. sy Hafiz dari Restoran Gembira. kami akan membuka sebuah cawangan baru di Mais seksyen 3 shah alam berhampiran mcdonald. kami akan menyediakan nasi lemak biasa secara percuma bagi 100 pelanggan pertama. Diharap sudi kiranya datang utk mencuba menu2 nasi lemak kami yg lain. TQ.

    Reply

  11. salam semua. sy Hafiz dari Restoran Gembira. kami akan membuka sebuah cawangan baru di Mais seksyen 3 shah alam berhampiran mcdonald. kami akan menyediakan nasi lemak biasa secara percuma bagi 100 pelanggan pertama pada hari sabtu ini 24/11/2012 bermula jam 6.30pg sehingga jam 12tghari.. Diharap sudi kiranya datang utk mencuba menu2 nasi lemak kami yg lain. TQ.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge