Nasi Kandar Saudiah Kuala Kangsar

Perghhhhhh setiap kali turun Kuale
Aku sure akan singgah kat sini
Pekena nasi kandar Saudiah atau Saud
Memang sempoi dan simple je
Sambal dia ngan timun tuh yg power
Kuah campur. Perghhhhhhhhh
Kedai neh dekar Bazaar KK
Dekat ngan Stesen Bas Kuale. Hehe
Jemput makaN !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Nasi Kandar Saudiah Kuala Kangsar

  1. tetiba lapak plak perot aku ni

    Reply

    KNizam Reply:

    azim : hehe best tuh nasi kandar special tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. adeh..timun dengan sambal..wuuuuuu

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe tuh la yg paling best kat sini. classic menu tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. haha..
    kalo kt cafe2 kt U pn makanan nye mcm tu jgk rasenye..
    murah plak tu..
    lg seronok..
    kacang panjang xde ke??
    ade timun je eh??

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : neh pun dah cukup kenyang dah ni ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ni kompom la live posting kan…
    argh.. tensi betoi.

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe mestilah live posting. apa class delayed posting. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. siutla ko…
    kecur liur aku dowh…
    ampas..

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe kat shah alam kan banyak nasi kandar tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. selasa saud lagi!

    ko esok jjcm mana lak, satu hari free

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha dah 3 kali lunch saud dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. kuah lemak saud ada lagi tak? selalu ari sabtu dia wat lebih pasal bebudak koleq ramai spesies takleh makan pedas…haha…sambal dia still rasa sama cam dulu ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : kuah lemak dah lama takde la. hehe tapi nasi still kaw3 paling cool sambal tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ni aku nak marah nie…ko buat aku ngeliur..cisss

    Reply

    KNizam Reply:

    dins : hehe best woooooo singgah kuale kena pekeni ni tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. kena singgah lah, lain kali ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe best wooooo aku mmg selalu singgah sini lunch kalau tghari la hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. fulamak! terliur beb!

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe best woooo kenyang giler ah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. lapaaa dowh !! abis la petang ni aku tapau perabih makanan..nak blk awal !

    Reply

    KNizam Reply:

    sue : hehe tapau2 jangan tak tapau ok ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. Ko buat aku rase nak balik kuala je weekend ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : hehe apa lagi. balik la terus. ala bukannya jauh pun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge