Nasi Kandar Kudu, Terbaek Ah ! | Jalan Tuanku Abdul Rahman | Kuala Lumpur, Malaysia

Live Update: 17 Oct ’10, 2.26pm PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

direct from klia kami bawakan siaran langsung via beratur
nasi kandar kudu bin abdul yg sungguh famous di jln tar
mmg terbaek ah nasi kandar ni, lebih sedap drpd pelita beb
saja je aku snap gambar black n white sekali sekala kan
jemput beratur dan jemput makan sekali ya warga kota !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Nasi Kandar Kudu, Terbaek Ah ! | Jalan Tuanku Abdul Rahman | Kuala Lumpur, Malaysia

  1. weh aku tak tahu apa maksud 786 tu 😀 boleh bagi tahu?

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : aku pun tak tahu. hehe 🙂

    Reply

  2. aku pon nk tau jugak ape, mamak2 selalu guna no tu, no 3d ke ape? hekkk

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : kena tanya la mamak2 tuh kot. hehe 🙂

    Reply

  3. jln TAR dekat mana tu bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    rma : depan tune hotel. sebelah showroom honda ya 🙂

    Reply

  4. perghhh….

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : jap lagi aku letak gambaq nasi kandaq ya hehe 🙂

    Reply

  5. kalau ko tak tahu aku LAGI tak tahu XD

    Reply

  6. dalam lagu Alhamdulillah – Too Phat pun ada sebut no 786 ni..

    quote
    “lidah setajam pisau, ku tidak akan risau dengan cabaran sepanjang perjalanan
    ku pasrah ku akur 7,8,6 Alhamdulillah Syukur…”
    unquote

    dah lama cari maksud 786 ni.. google tapi takde.. hurmm..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : owh x perasan plak aku hehe

    Reply

  7. Nasib baik bukan ‘budu’. Hehe.

    *ko masih x berubah. suka berblog pasal makanan dan suka makan. haha

    Reply

  8. bro, aku nak try pegi laaa ari ni. nak try banding mana lagi best. actually ada 1 port kat selangor mansion, somewhere near jalan tar jugak.

    Reply

  9. hekkk nk tanye tapi terlupa

    Reply

  10. 7+8+6 = 21, jumlah huruf jawi yg menghasilkan perkataan bismillah. kalau tak salah aku lerr

    Reply

  11. aku dah try lunch tadi, mmg kene beratur, burpppp, kambing dgn lauk ayam. to be honest, maybe belum cukup terbaik utk tekak aku. aku prefer yg kat selangor mansion lagi.

    ko dh pernah cuba zainol? ni favorate nasik kandar aku:
    http://www.matjoe.com/2009/12/nasi-kandar-zainul.html

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge