Nasi Goreng, Satay Ayam & Telur Goreng

Hehe ada hikmah jugak la kan aku pindah hotel neh
Sekali check menu ada plak nasi goreng. Ada sekali sate ayam ngan telur goreng tuh yg power tuh kan
Haha sekali aku discover yang gm hotel neh org malaysia
No wonder ada menu nasi goreng kan. Hehe
Melantak nasi goreng la aku malam tadi
Nasi ada sket kureng tapi satay ayam mmg best wooooooo
Kuah satay mmg sebijik mcm kat malaysia, walaupun x de sambal kan
Satay dia ayam seketul bagak2 la plak. Hehe apa2 pun ko hengat senang ke nak makan satay kat bumi islamabad ni ok. HehE
Serius mmg bersyukur siot dapat makan makanan malaysia kat hotel neh kan. Mmg terasa kelainannya
Kalau sebelum ni tekak asyik telan roti je kan. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Nasi Goreng, Satay Ayam & Telur Goreng

  1. giler ah.. sate besar bagak.. jangan tercekik lidi satey sudeh.
    tapi nasi goreng plak ciputnye… hadoi manu tambah 2 pinggan bro~

    Reply

  2. boleh la melepaskan rindu kat makanan malaysia.. hehe~

    Reply

  3. aduh sedapnya, thanks knizam kat sana pun take a good picture about the food. . . .

    Reply

  4. Kami dr TERATAK CIK PAH bertempat di Rawang,

    Selangor. Kami boleh membekalkan pelbagai jenis

    satay mentah yang siap dicucuk kepada

    peniaga-peniaga kecil dan sederhana yang memerlukan

    bekalan satay. Satay kami menggunakan resepi dari

    turun temurun.
    BUATAN MELAKA…

    Harga Satay TERATAK CIK PAH

    Ayam RM0.30
    Daging RM0.30
    Kambing RM0.40

    Penghantaran dalam 40km FOC.
    Sekiranya memerlukan bekalan, sila hubungi @ sms
    Atta 0136963467
    Amdy 0166007824

    Penghantaran minima 500cucuk

    Reply

    KNizam Reply:

    cikpah : hehe takde website ke eh ?

    Reply

  5. le oder byk dpt diskaun?

    Reply

  6. alamak. lama tak online update. nak oder leh call no nie.. cik pah 0172865529

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge