nasi goreng kiwi xpress at setia alam :)

hari tuh masa pergi ke setia alam nak bayar booking fee, sempat aku jalan2 carik makan kat kiwi xpress sekali. heheheheeh edisi pertama jalan2 carik makan ke sana. belum siap rumah, dah start jalan2 carik makan. huhuhuhuhu ๐Ÿ™‚ anyway the food so-so jela. banyak gak nasi dia kan. dah lapar giler so kena makan nasi la. air best. harga mahal dowh! confirm aku x kan datang sini lagi sebab harga dia mahal. hahahahahhah better la kat kopitiam je kan. huhuhuhuhu









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “nasi goreng kiwi xpress at setia alam :)

  1. wohhhhhhooooowwwww!!!!artwerk bergaya..errr..air mahal..bawak air mineral sudey….

    Reply

  2. faerrin : tima kasih ๐Ÿ™‚ yep baik bawak eu claire ya . hehehehehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. lawa meja dia.
    but terperasan ada NZ….

    ini ada cabang2 NZ yg kat carrefour wangsa maju

    Reply

  4. salam bro ..
    lawatan balas. tkasih la melawat blog aku.

    tapi blog kau ni ish ish, clourful betui! membuatkan aku lapar pulak tu … salam perkenalan. aku akan dtg lagi ke sini ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. kawaii : mmg lawa tiles dia atas meja tuh ๐Ÿ™‚

    jeff : salam perkenalan ๐Ÿ™‚ hehehe tengkiu2 ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku dah rase blog ko ni macam blog setia alam lak. patutnye org setia alam bagi ko diskaun masa ko nak beli rumah dulu. ahaks..

    Reply

  7. fadhbest : dia dah bagi aku tiket concert mawi ngan adibah noor. hehehheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. fadhbest : heheheheh mmg best ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. mungkin sebab sewanya mahal kot..

    Reply

  10. yginsaf : mungkin juga. heheehhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. wow! tempat cam best, makan cam best, apetah lagi rege yg mmg cam best!

    bro,kamre ape pakai? cun gambar.nice!

    Reply

  12. siputturbo : hehehehh thanks ๐Ÿ™‚ pagai digicam saja. sony dscw1. since 2004 lagi ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge