Nama Malaysia di TV Tempatan

Live Update: 6 Dec ’09, 12.16pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku bukak je tv ternampak cm punjab ckp pasal penahanan seseorang di malaysia
Tak sure la plak siapa kan
Kena check further neh, mungkin ada kaitan ngan kes bank rasanya. Hehe
Nak check dawn.com kejap ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Nama Malaysia di TV Tempatan

  1. sib baik bukan nama ko sendiri yg kuar ekekeke.. klu tak mesti trkejut.. ekekeke.. KNO, ko tlg2 surveykan utk aku bole tak? Klu ko gi kedai kamera, ko tgk sony nye lens 50mm 1.4 brape kat sane?? sony 50mm 1.4 aaa…

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : alamak malas la aku nak beli gadget2 kat sini lagi. sakit hati ada la. hehe 🙂

    Reply

  2. wahhh…popular tu

    malaysia boleh! hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tu la kan. glamer kejap malaysia woooooo hehe 🙂

    Reply

  3. Sempat ambik gambar tu…huhuhu =)

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe mestilah sempat sebab ada nama malaysia terpampang besar giler tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. wah ini menarik.. sape plak kene tahan

    Reply

    KNizam Reply:

    zuwairi : hehe rakyat depa la yang melarikan diri ke malaysia ni sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.