Nak Strike Pun Iklan Kat Paper OK

Live Update: 19 Mar ’10, 7.48am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe front page iklan lagi amik ko
Tekstil assoc ni nak strike semalam
Siap letak iklan bagai la. Tabik la, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Nak Strike Pun Iklan Kat Paper OK

  1. Akhbar arus perdana di Malayssia berani ke nak buat macam tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : confirm la x berani kan hehe 🙂

    Reply

  2. strike ni kekadang best jugak..dpt cuti free tiba2..hehe

    tiga kali dah merasa strike2 ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : tak best sebab jalan2 ditutup. banyak benda tersekat nanti. hehe 🙂

    Reply

  3. untuk org yg jarang dapat cuti ni, heaven kot.hehe.

    duduk rumah diam-diam pon tak pe,letih kot keluar sedut habuk dan debu aje..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : rimas wooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.