Nak Pindah Streamyx Ke Jasin La OK

Hehe since aku akan let go rumah melawati dan takkan dok kat setia alam, so aku hengat better trasnfer streamyx ke jasin kan
Lepas neh ada wifi la rumah kat jasin tuh, hehe bolehlah atuk2 semua create fb account kan
Aku kat tm point bangsar, efficient giler sampai x sempat aku nak isi borang lagi number dah dipangggil
Line tak boleh cancel lagi sebab atas nama bapak aku, kena ada authorise letter ngan copy ic sekali dowh. Hehe
So kita transfer streamyx and then line kita cancel monday neh lah ok
Bye2 malaysia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Nak Pindah Streamyx Ke Jasin La OK

  1. bukan ke lepas isi borang baru ambil number?

    tapi, besenya memang orang ambil number dulu sebab lama giler urusan kat kaunter…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : aku diaorang bagi borang pastu selamba je bagi tiket. gelabah aku masa tuh. haha 🙂

    Reply

  2. Boleh lah aku singah umah bapak ko nanti kalau streamyx aku block (tak bayo) he heeh

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha x baik gitu. dah guna kena bayar kan. hehe dosa nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge