Nak Pindah Streamyx Ke Jasin La OK

Hehe since aku akan let go rumah melawati dan takkan dok kat setia alam, so aku hengat better trasnfer streamyx ke jasin kan
Lepas neh ada wifi la rumah kat jasin tuh, hehe bolehlah atuk2 semua create fb account kan
Aku kat tm point bangsar, efficient giler sampai x sempat aku nak isi borang lagi number dah dipangggil
Line tak boleh cancel lagi sebab atas nama bapak aku, kena ada authorise letter ngan copy ic sekali dowh. Hehe
So kita transfer streamyx and then line kita cancel monday neh lah ok
Bye2 malaysia !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Nak Pindah Streamyx Ke Jasin La OK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.