Nak Naik Bot kat Tasik Rawal

Live Update: 31 Jan ’10, 5.06pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku tengok mcm best adjer kalau dapat naik bot kat tasik rawal neh kan hehe
tapi sekarang neh dry season, and dusty la kat sini
So lain kali je lah kan. Hehe
Apa2 pun kalau tasik neh banyak air mesti lawa giler, dengan kehijauan pokok2 keliling dia
Sekarang neh aku dah tak sabar2 nak tunggu bila la semua rumput karpet neh nak menghijau kembali kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.