Nak Belasah Roti Gourmet Bakery

Live Update: 21 Dec ’09, 10.10pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Malam neh malas la nak makan nasi or masak apa2
Nak belasah roti adjer dengan apa2 yg ada dalam freezer kan
Sejuk giler siot islamabad sekarang neh
Mmg sejuk sampai ke tulang siot, sakit kepala aku haha
Aku biasanya kalau singgah kedai roti neh biasanya akan belikan sekali roti utk driver ngan guard
Rezeki diaorang la kan dapat roti best kat gourmet bakery neh
Esok rasa nak masak soup lah
Tapi kena defrost dulu daging korban yg ada tuh kan. Hehe
Siap la dah la aku dah bawak soup bunjut ke islamabad. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Nak Belasah Roti Gourmet Bakery

  1. hehe, aku suka livebloggin ko, asyik2 ade jer bende nak tunjuk…

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : live blogging best wooooo boleh post direct. malas la nak upload2 gambar kat laptop kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. wahh..they look so nice..yummy..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe x pernah cuba lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. skali masak pon ok…sedap lagi…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe yep nanti aku cuba buat roti plak ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. terliur tgk..

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe pi lah belasah di kedai kek berhampiran ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. sEDAPPPPPPP, nie yg sy suka pasal knizam sentiasa ada yang menarik perhatian . . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe live blogging meh ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. nak sikit. huh~

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe amik adjer kat gambar tuh ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. wah… kelihatan enak sekali.

    Reply

    KNizam Reply:

    mebelanda : hehe mmg best woooooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Bagusnye ada staff mcm ni..semoga murah rezeki bersedekah selalu..

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : hehe kesian plak aku ngan diaorang. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. terus jadi lapor memalam ni kay….adui

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : haha punyalah banyak makanan kat malaysia tuh kan. belasah adjer lah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. sejukk kannns.. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe mmg sejuk giler en_me kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. wah wahh.. serius nmpk sedap.. tp kalau buat sndr ape jd ek? hahahahaa ^_^ eh daging korban ade lagi =p~ sian..

    Reply

    KNizam Reply:

    lolo : yep banyak lagi daging korban sebenarnya ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. Best tu.. kena sup bunjut tu,

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : yep aku ada bawak banyak giler soup bunjut neh ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge