My NuffNang Graph Is Declining… No Mood Lor!

been so busy last week plus the weekend

noticed that the nuffnang graph declining towards the end of the weekend

no time to make a live blogging at kangar except for the sap posting somewhere near rnr tapah north bound

got lots n lots of bloggable items last weekend.

but still no mood to blog meh! haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “My NuffNang Graph Is Declining… No Mood Lor!

  1. errr… you blogged so little last week, of course la your graph turun mendadak. Apa boleh buat, i think a lot of ppl put you on rss. No updates tak masuk sini la. Just kidding… jangan marah beb!

    Jerry’s last blog post..May 2008

    Reply

  2. tu belum kawin lagi tu

    epit’s last blog post..It’s Sunday

    Reply

  3. jerry : hehe that’s why la. not enough time to blog last weekend. hehe 🙂

    epito : kalau dah kawen. double la posting coz wife post sekali. haha. 🙂

    Reply

  4. tak caya aku bleh jadi double posting..bnyk lagi aku rasa keje “berfaedah” daripada blog bila kau dah berkawin nanti..opss..erk..silap sori sori..huhu

    syamsulariff.com’s last blog post..Komen Diana Danielle Beeson terhadap Syamsulariff?

    Reply

  5. syam : haha bukannya susah sangat nak berblog neh. especially kalau both side is working. 10 minutes je dah cukup. siap buat backlinks to each other lagi. hehe 🙂

    Reply

  6. tak apa. cuba lagi dan cuba lagi. Fuh..kira ok apa dah ramai visitor tetap setiap hari. blog lain. ada 1 visitor pun tak masuk..

    titan’s last blog post..La Camisa Negra

    Reply

  7. titan : hehe thanks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge