Musim Sejuk Telah Bermula | Winter Jaket Di Jual Di Mana-Mana | Supermarket F6, Islamabad, Pakistan

Live Update: 28 Oct ’11, 10.35am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

now dah masuk winter season, dah makin sejuk kat sini. kat kedai dah berlambak2 jual pakaian winter, mahal juga ya
kalau nak beli patutnya dah beli masa musim luruh atau penghujung summer hari tuh, xdelah harga melambung kan
aku punya jaket winter pun dah berlambak2 sebenarnya kat rumah tuh. terasa jugak mcm nak belasah beli sket lagi hehe
apa2 pun rasanya mcm winter datang awal la kali ni. patutnya awal nov x sesejuk mcm ni lagi, x mcm last year la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Musim Sejuk Telah Bermula | Winter Jaket Di Jual Di Mana-Mana | Supermarket F6, Islamabad, Pakistan

  1. Pingback: Jaket Pria Untuk Summer dan Winter | Toko Online Terbesar & Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge