Musim Bunga Di Tengah Bandar Islamabad

Live Update: 17 Apr ’10, 11.27pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Sekarang neh kat mana2 pun banyak pokok bunga kat islamabad neh
aku perhatikan memang sungguh berwarna warni la kan
sedap je mata memandang compare dengan masa winter dulu
nanti la aku snap gambar bunga ros yang tumbuh dan berbunga banyak giler kat masjid faisal sekali
salam musim bunga ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Musim Bunga Di Tengah Bandar Islamabad

  1. sungguh cantik dan menarik negeri orang kanns,

    salamm,

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : malaysia lagi cantik la en_me hehe 🙂

    Reply

  2. nanti pos gambar yg close up ek..;)

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe lagi seminggu saya post gambar roses plak ok hehe 🙂

    Reply

  3. wiwiit.. hoho

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe dilarang merempit di sini ok. hehe 🙂

    Reply

  4. Sejuk mata memandang bunga-bunga di Pakistan. Tandanya sinar keamanan tu masih ada walaupun kadang-kadang baca berita tentang pergolakan di sana.

    Paling best buah ikut musim, kenyang makan strawberry makan laici pula. Best!

    Reply

    KNizam Reply:

    blogresipi : kat kupio pun mesti cun gak masa spring kan hehe 🙂

    Reply

  5. Tak suka musim sejuk. Musim bunga best sikit. Kat sana xde tulip ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : musim sejuk melampau mmg tak best kan. dusty winter pun x best gak hehe 🙂

    Reply

  6. haik.. hari tuh kata ada kat malaysia?
    dah balik dah ke? cepat nye weh.
    mane ranting pokok epal aku pesan tuh?
    chis.. tak bawak balik la tu

    Reply

    KNizam Reply:

    man : belum balik lagi la man. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge