Musim Buah Peach Dah Sampai Ke Penghujungnya di Pakistan

Live Update: 25 Aug ’10, 11.36am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

musim buah peach dah sampsi ke penghujungnya di sini
kalau ada pun buah peach yg dah x best or x fresh
kat pakistan ni musim buahnya mmg seasonal
kalau terlepas nak makan satu2 buah kena tunggu lah
kena tunggu sampai tahun depanlah jawabnyer
now musim mangga dan peach dah nak habis
aprikot lagi la x nampak langsung pun dah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge