Musim Buah Delima Kembali Lagi, Besar Giler Buah Delima Merah & Putih Kat Sini Yo! | Rana Market, Islamabad, Pakistan

Live Update: 28 Oct ’11, 11.18am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

buah delima kembali lagi ke bumi islamabad ya tuan-puan!
kali ni lebih besar dan masak ranum, tapi sedikit masam la
ni baru pre-season ni, tunggu la lagi 2 minggu, sure manis
memang best wooooo melantak jus buah delima yang fresh
nanti nak bawak balik msia sket la buah delima merah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Musim Buah Delima Kembali Lagi, Besar Giler Buah Delima Merah & Putih Kat Sini Yo! | Rana Market, Islamabad, Pakistan

  1. Jus delima!! Oh tiba-tiba teringat jus delima segar yang pertama kali aku rasa waktu di Mesir. Sedap gileeeeeee!

    Reply

    KNizam Reply:

    hana : mmg sedap. besar giler delima kat sini wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. Salam, buah delima ni sangat bagus untuk ibu mengandung. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    adamhawa : yep mmg bagus banyak khasiat delima ni kan hehe 🙂

    Reply

  3. slm berita baik untuk ibu2!!jus d5 0199311274
    Khasiat Buah delima untuk ibu mengandung
    Buah delima Melindungi otak bayi semasa kelahiran dalam Sebuah kajian dalam Pediatric Research menyatakan dengan hanya minum jus buah delima selama kehamilan dapat membantu melindungi otak bayi yang baru lahir.
    Jus buah delima dapat melahirkan anak yang sihat dan cerdas., Bagi ibu yang mengandung Buah delima merupakan buah terbaik untuk dimakan kerana ianya kaya dengan kandungan asid folik yang tinggi yang dapat mencegah kecacatan tiub saraf yang menyebabkan kerosakan pada sumsum tulang belakang dan langit-langit bibir sumbing pada bayi.
    Jus buah delima juga dapat mengelakkan kejang kaki yang biasa dihadapi oleh wanita hamil.

    Reply

  4. Jus delima = Juice Vimtoo! Sedap nak mampus ok!

    Reply

    KNizam Reply:

    eddie : best woooo. mmg giler jus delima aku sebulan dua ni hehe 🙂

    Reply

  5. air ubat org kate. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    eddie : wah3 suka ko eh. hehe 🙂

    Reply

  6. jom layari blog sy

    Reply

    KNizam Reply:

    aziz : wokay hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge