Musim Anggur Bulan May Nanti OK

Kat rumah neh aku perasan ada pokok buah anggur siot
Semua buah2an kat pakistan neh ada musim dia termasuk la buah anggur neh ok
Kalau ikut aku nyer gardener pokok neh akan berbuah pada bulan may nanti, rite masa spring before summer
Hehe ntah betul ntah kan idak
Tapi dia kan gardener, so dia lebih tahu rasanya. Aku iyakan adjer lah kan. Hehe
Aku mintak gardener aku tanam cili sekali kat laman neh senang la nak masak nanti kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Musim Anggur Bulan May Nanti OK

  1. Wow, pokok anggurr…

    Reply

  2. ..nanti bila dah musim buah anggur ni masak, jemput kami datang sana ekkk…:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge