Murraya 2 Setia Alam

Murraya 2 Setia Alam, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe sempat aku bawak keratan batang pokok puding neh
Nak tanam terus kat setia alam
Belum apa2 dah ada pokok puding katanya
Di bawa special from Jasin ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Murraya 2 Setia Alam

  1. Pokok puding cool gak apa….boleh convert jadi kuih puding hooho

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : haha x sabar2 aku nak tengok weekend ni whether pokok puding neh survive ke idak kat rumah baru neh. hehe 🙂

    Reply

  2. hi..nak tnye umah tu nak disewa kan ke..i ngah crk umah kat situ

    Reply

  3. Bro, bkn ke pokok puding ni org slalu tanam kat kubur? cuba try pokok kemboja mcm kat bali tuh….eh actually tu pun pkk kubur gak lah, tp cari bunga colour2

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge