Murraya 2 Lagi 2 Minggu Amik Kunci

Isnin ni aku amik kunci untuk rumah adik aku raddia 1, rumah aku 2 minggu lagi
Kalau dapat amik sekali kan ke senang kan. Hehe
Nampaknya aku mampu tengok je la rumah neh kan
Penat woooooo tunggu 2 tahun sementara rumah neh siap
Bila dah siap, tak dapat duduk plak kan
Dah la rumah pertama yg aku beli, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Murraya 2 Lagi 2 Minggu Amik Kunci

  1. haha… sempat ke nak amek.. haha…

    Reply

    KNizam Reply:

    wai : haha ayah la amikkan sekali nanti. hehe 🙂

    Reply

  2. jgn cakap ko je sedih bro.. aku yg xde kena mengena dengan rumah ni pun sedih sekali.

    Sebab dari first time ko cakap pasal rumah ni dalam artikel yg dulu-dulu, aku mmg dah follow n x sabar nak tunggu rumah ni siap.

    Then aku nak nengok camana ko hias rumah ni etc. Rumah ni luaran dia mmg mengancam habis. Dalam mestilah lagi x yah cerita kan?

    Sedih la x dapat nak nengok ko decorate interior rumah ni. mmg sedih.. aduyai..

    xpe la tunggu entri bila ko dah balik malaysia n duduk rumah ni nanti je la. jgn sewakan okey. nnt x feeling dah. Hehehe.

    All da best to you bro..

    p/s: even bukan bidang aku, tp interior design ni mmg aku minat. Entah kenapa. Sebab tu la aku main game Sims 3. bukan sebab nak main orang2 game tu, tapi aku suka modified rumah kasi gempak2.. fuh!

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha aku lagi la sedih x dapat amik kunci rumah sendiri pun ok. hehe 🙂

    Reply

  3. Boleh kot ambil.biar masa yang menentukan.kita hanya mampu
    merancang.sedihnya baca artikel ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : haha mmg tak sempat. orang lain tolong amikkan kunci nanti ok. hehe 🙂

    Reply

  4. xde rezeki.. ala~ nnt beli rumah baru yg lain pulak 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe sedih giler ok. hehe 🙂

    Reply

  5. tahniah! dah ada rumah sendiri.
    aku entah bile nak cukup duit nak beli sebijik 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge