MU Asia Tour 2009 – Malaysia U-23 (2) vs Manchester United (3) – Hebat !

perghhhh aku x sempat pun beli tiket

malas la nak pergi stadium bersesak2 tuh kan. hehe πŸ™‚

lagipun astro ada buat live kat channel 811

perghhhhh gempak siot game.

respect sama malaysia.

tetiba ada harapan menggunung untuk malaysia plak kali neh

setakat tadi minit ke 70, malaysia (2) vs manchester united (2)

cayalah malaysia !

banyak kali gak owen terlepas depan goal malaysia dowh !

giggs pun mcm x bergerak adjer. letih kot kan.

diaorang tgh kena jetlag neh aku rasa

20 minit pertama je ok. pastu mcm malas2 adjer. haha

– – – – –

74:00 – malaysia attack plak. still 2-2

75:21 – macheda ngan giggs masuk. berbatov rileks kejap.

78:00 – manu buat cubaan direct ke keeper. gagal lagi. haha

80:00 – lagi 10 minit ++ dowh. ada harapan draw neh

80:01 – apsal padang ragut mcm teruk je eh ?

80:27Β  – malaysia buat 2 pertukaran. zakuan masuk !

83:27 – nani plak cuba menyerang malaysia

84:00 – crowd yang ramai mcm dah bersorak gumbira

85:00 – giler boring commentator astro neh

85: 23 – owen score plak ! manu (3) vs msia (2). hehe ketinggalan dowh

87:15 – mid malaysia no 10 keluar. sabri (kedah) ganti dia

88:22 – lagi 5 minit nak habis. come on malaysia! bertahan sket la

90:00 – malaysia menyerang. faizal merembat kencang. tersasar!

90:25 – manu menyerang plak. aisey. throw in to msia

90:50 – giggs plak menyerang from left. nak corner la tuh. haha

91:30 – keeper malaysia amik goal kick

92:20 – throw in for manu

92:40 – bila nak habis ni weiiii. haha

93:01 – manu plak attack. offside. kesian!

93:18 – final whistle ! game habis !

– – – – –

cayalah malaysia !

1930hrs – dah masuk maghrib, dah semua pembaca blog, ayuh ke masjid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “MU Asia Tour 2009 – Malaysia U-23 (2) vs Manchester United (3) – Hebat !

  1. Pergh lagi laju….
    siap ada buat komentar lagi.. Ko memang lajulah Knizam.. tak sempat aku nak kejau..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe aku tengok tv je sebenarnya masa updat etuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. Pingback: Malaysia 2 Manchester United 3 : Blog Zool Ligakampung

  3. 3-2! fuh! *tarik nafas lega*
    Ingatkn malaysia kena ‘blasah’…

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : ni lagi sorang yang sangsi kehebatan harimau malaya kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. hebat tu. mana dtg ‘mat saleh’ berbaju merah penuh satu stadium tu? org malaysia sikit je tgk. πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    zaryl : hehe tuh la kan. penuh satu stadium merah giler ah πŸ™‚

    Reply

  5. Bravo to MALAYSIA….lepas nie K RAGAGOPAL kena kekalkan momentum kemenangan untuk perlawanan akan datang….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. confident dah ada sket neh. tinggal nak menang je ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Ini menunjukkan tanda2 MU x lg sehebat mana…:P

    Malaysia Boleh! πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : hehe mu banyak player baru plak. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. LATEST NEWS :

    Kalau tak silap aku dengar kat astro awani tadi….MAN U setuju buat EXTRA game lagi bagi ganti plan TOUR yang di cancel kat INDON….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe kalah jugak la 0-2 kan. aisey sayang je haha πŸ™‚

    Reply

  8. msia mmg boleh..

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha ko je pakai jersey kuning ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

    Reply

    KNizam Reply:

    fdaus : wahhhh makan free ek la ni kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. 3-2, kira ok dari dulu pada tahun 2001, 6-0.

    Reply

    KNizam Reply:

    fahmi : hehe tuh la kan. dulu lagi la berterabur main. kali neh aku tengok not bad gak la permainan malaysia kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Pingback: Adib

  12. pergh..laporan dari bro nizam detail betul cayala bole jd pengulas ni hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    ariey : hehe tengok tv sambil ngadap laptop je sebenarnya kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. man u main macam main time game hours je.. lari-lari anak je semua.. tp malaysia bagus la.. memang respek la semalam..

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : haha dia hengat neh padang c ke haper ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. adib : perghhhh hebat kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. MES UNITED KEDEKUT GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL

    Reply

  16. REPLY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????

    Reply

  17. TAK DE OORANG KEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????????

    Reply

  18. MEMANG LA KORANG NI GILA TALAK GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL;'[P;’;

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge