MU Asia Tour 2009 – Malaysia U-23 (2) vs Manchester United (3) – Hebat !

perghhhh aku x sempat pun beli tiket

malas la nak pergi stadium bersesak2 tuh kan. hehe 🙂

lagipun astro ada buat live kat channel 811

perghhhhh gempak siot game.

respect sama malaysia.

tetiba ada harapan menggunung untuk malaysia plak kali neh

setakat tadi minit ke 70, malaysia (2) vs manchester united (2)

cayalah malaysia !

banyak kali gak owen terlepas depan goal malaysia dowh !

giggs pun mcm x bergerak adjer. letih kot kan.

diaorang tgh kena jetlag neh aku rasa

20 minit pertama je ok. pastu mcm malas2 adjer. haha

– – – – –

74:00 – malaysia attack plak. still 2-2

75:21 – macheda ngan giggs masuk. berbatov rileks kejap.

78:00 – manu buat cubaan direct ke keeper. gagal lagi. haha

80:00 – lagi 10 minit ++ dowh. ada harapan draw neh

80:01 – apsal padang ragut mcm teruk je eh ?

80:27  – malaysia buat 2 pertukaran. zakuan masuk !

83:27 – nani plak cuba menyerang malaysia

84:00 – crowd yang ramai mcm dah bersorak gumbira

85:00 – giler boring commentator astro neh

85: 23 – owen score plak ! manu (3) vs msia (2). hehe ketinggalan dowh

87:15 – mid malaysia no 10 keluar. sabri (kedah) ganti dia

88:22 – lagi 5 minit nak habis. come on malaysia! bertahan sket la

90:00 – malaysia menyerang. faizal merembat kencang. tersasar!

90:25 – manu menyerang plak. aisey. throw in to msia

90:50 – giggs plak menyerang from left. nak corner la tuh. haha

91:30 – keeper malaysia amik goal kick

92:20 – throw in for manu

92:40 – bila nak habis ni weiiii. haha

93:01 – manu plak attack. offside. kesian!

93:18 – final whistle ! game habis !

– – – – –

cayalah malaysia !

1930hrs – dah masuk maghrib, dah semua pembaca blog, ayuh ke masjid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “MU Asia Tour 2009 – Malaysia U-23 (2) vs Manchester United (3) – Hebat !

  1. Pingback: Malaysia 2 Manchester United 3 : Blog Zool Ligakampung

  2. Pingback: Adib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.