Mr Keli – Ikan Keli Dalam Tin Keluaran Malaysia, Truly Asia !

aku jamin sure ramai yang suka makan ikan keli kan

x kisah lah ikan keli goreng ke.

keli masak pedas ke

or even keli masak lemak.

perghhhhh seb baik la aku dah lunch tadi. hehe 🙂

masa aku drive ke kedai nak lunch tadi terperasan aku yang ada iklan gergasi pasal mr keli

haha ikan keli pun dah ada dalam tin ok

hasil produk malaysia lagi dowh !

bangga siot. haha ikan keli dah setaraf ngan ikan2 sardin or tuna

dah boleh masuk dalam tin adjer

so kalau rasa kepingin nak makan ikan keli tapi tak jumpa kedai

juat beli and then letak dalam sandwich. perghhhh mcm best je kan

aku nak beli la nanti. nak cuba

apalah rasanya ikan keli dalam tin neh kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

53 responses to “Mr Keli – Ikan Keli Dalam Tin Keluaran Malaysia, Truly Asia !

  1. penipu mr keli….made ikelisa & Nation lines…tak bayak duit pelaburan

    Reply

  2. Dapatkan bekalan terus dari kami :

    Makanan ikan keli HANYA RM 1 per KG.

    1 beg 25 kg = RM 25

    Kompleks Pengumpulan Ladang FAMA,Merbau Kudung,13800 Sungai Dua,Pulau Pinang.

    hubungi:0174684551(Mus)

    Reply

  3. Assalamualaikum kepada semua pengusaha ikan keli.

    Syarikat saya ada menjual peralatan untuk mengetin tin sardin keli.

    Harga di pasaran Malaysia biasanya RM18,500.00 +-
    Harga yang saya tawarkan RM11,500.00 NEGO.

    Berminat boleh hubungi saya Sazeli 013-3994199

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.