MPH Sale 27 Feb till 02 March 2008 @ 15% Discount Beb ! :)

MPH buat sale la plak.

saya ada card MiM-MPH tuh la…. hehehe

aisey how to resist lor ?

haha ๐Ÿ™‚


ada yang terpergi MPH neh plak karang. hahaha ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “MPH Sale 27 Feb till 02 March 2008 @ 15% Discount Beb ! :)

  1. me baru perasan.. mph kl sentral baru je ditutup.. bungkus

    en_me’s last blog post..losing pda

    Reply

  2. sentral ader mph ker? x penah tau pong…..

    Knizam….saya…ader kad xde kad, mmg selalu ‘terpegi’ mph ๐Ÿ˜‰

    Dilla’s last blog post..My new blog…

    Reply

  3. en_me : la dah bungkus ke eh. x sempat nak pi pun. hehe ๐Ÿ™‚

    dilla : heheheh selamba la tak tahu. ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. aku selalu ke sana untuk membeli buku, tapi tak terfikir untuk register membershipnya, maybe i should.

    azwanhadzree’s last blog post..Siu Kang Jiu

    Reply

  5. azwanhadzree : ko patut register sebab dapat discount banyak gak la dalam 20%. tapi aku selalu tertinggal card. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. azwan je ๐Ÿ™‚
    tu lah masalahnya, byk sgt dah kad dalam wallet

    azwanhadzree’s last blog post..Siu Kang Jiu

    Reply

  7. Ikea sale starts tomorrow..

    Reply

  8. azwan : hehehe aku letak semua kad dalam kereta je. tapi still terlupa gak. ahaks ๐Ÿ™‚

    aini : owhhh tidak. jauhkan aku drpd semua2 sale ini. hahaah ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. how to be a member? how much fee dia?
    kalau i’m stuck in mph, it can be for hoursss

    Reply

  10. kawaii : google je mph malaysia nyer website. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge