Mother of all Treasure Hunts 2009

Tadi baru je habis briefing untuk the sun hunt 2009 kat jalan ampang
Team Pedang Setiawan akan masuk hunt terbesar kat malaysia neh untuk kali ke 2 nyer. Patutnya dah kali ke 3. Hehe
Dah aku x dapat masuk kesemuanya. Adoyai boring giler rasanya kan
Dah masuk banyak hunts kat malaysia, sekali bila time mother of all treasure hunt sampai, aku x free
Masa 2007 x masuk sebab ada migduck kat manjung
Masa 2008 pun clash juga plus parents aku pergi haji
Sekali tahun neh aku plak x de kat malaysia. Adoyai bencinya. Haha
Apa2 pun good luck untuk team aku. Haha
Moga2 dapat la top 80 out of 300 teams ok
Tunggu la aku join balik masa 2011 nanti. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Mother of all Treasure Hunts 2009

  1. ingatkan nak join jugak…sekali npk lam borang dia…salah satu sponsor dia sport toto…huhu…cam tak sedap plak rasa nak masuk…

    Reply

  2. masuk for fun je…. manang susah la…. boleh jdkan hobi perah otak dan jalan….
    john… tahun 2011 pun belum tentu boleh masuk… karang board meeting la…. nak pasang kabinet la… nak tanam rumput la…. bla bla bla….. tahun ni hadiah top 170!!!… out of 300….

    Reply

  3. aik target 80 je hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge