Minta Maaf Kalau Aku Tak Sempat Nak Balas Comments…

sorri ar

aku sekarang ada kat kuala kangsar

so internet 3G mmglah ada cuma mcm ciput gak lah. haha

semua post2 sebelum neh yang korang tengok semua post direct from nokia e71

aku malas la nak upload gambar kat laptop

buat live posting lagi rasa best kan. hehe

lupa la plak nak amik gambar laksa dengan chendol kuala kangsar tadi. hehe

takpe aku rasa aku dah pernah post pasal tuh kat makanmalaya.com

so lepas neh korang akan nampak lagi banyak post live satu gambar satu post

hehe dengan beberapa perkataan je lah

sorry jugak kalau aku x sempat nak balas comments2 membina korang

nanti kalau aku dah bukak laptop ngan access broadband aku balas ok. hehe

maafkan kami….tet tret tetteett

maafkan kami

stay tune ! lupakan tune air

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Minta Maaf Kalau Aku Tak Sempat Nak Balas Comments…

  1. wah..bestnyer..cuti2 Malaysia di KK..

    Reply

  2. callister : cuti2 malaysia mmglah best ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge