MINT Islamabad Ada Masakan Msia Lah !

Live Update: 9 Feb ’10, 7.37pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe terjumpa lagi satu kedai makan yang ada menyediakan menu ikut selera asia
Nampak mcm best adjer menu tuh kan
Kalau x sedap nanti siap la aku complain kat owner
Owner pun ada fb ok. Hehe
Senang la sket nak communicate online. twitter je x de
Nanti aku ajar dia camner nak set up akaun twitter sekali. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “MINT Islamabad Ada Masakan Msia Lah !

  1. skolah kan jer dia…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    ejam : haha nanti aku buat sekali 🙂

    Reply

  2. wah.. xde la rasa asing sgt kan.. at least de makanan msia.. sama tak dgn msia rasanye?

    Reply

    KNizam Reply:

    fieza : hehe kureng sket la rasa dia sebenarnya kan. hehe 🙂

    Reply

  3. Entah2 tukang masak nie pernah kerja kat malaysia . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe no la kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge