mighty ducks cup 2007 vs the sun motor hunt 2007?

adussssss pepagi dah tension ddehhhhh

event of the year yang ditunggu semenjak january 2007 clash la plak ngan internal tournament of mighty ducks. tensssiooonnn dehhh. boring sungguh bila mende2 camni berlaku.

kalau pi mighty ducks cup 2007 – dapat main kat turf, enjoy the scenery of manjung/lumut. then mungkin boleh cuti2 malaysia kat pangkor island merehatkan minda yang dah overflow neh. hahahahahaha. boleh jenjalan2 sambil snorkelling ngan ikan2 tropika. adussssssss

kalau pi the sun motor hunt 2007 – dapat join event tresure terbesar kat malaysia nih. dengan 400 cars. besar giler beb! adusssss dah lama dah team aku tunggu2 nak masuk hunt neh. since last year lagi. selagi kitaorang tak dapat board the sun motor hunt tuh, selagi tu lah kitaorang takkan berpuas hati. kira the sun motor hunt neh mother of all treasure hunts kat malaysia lah….adusssss

aku dah agak dah yg one day nanti sure clash nyer dua2 community services neh. hahahahahaha

need time to think la kan.
need more time indeed.

tengok la lepas terawih nanti aku fikir2kan…..dan selamat beramal…huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “mighty ducks cup 2007 vs the sun motor hunt 2007?

  1. apa pikir2? takde, pegi jugak MigDuck Cup!!!!

    hhahahahahah

    Reply

  2. ye la bro… mighty duckies tu kan important gak… besides u guys kan dah bersusahpayah dr awai lagi kan..

    Reply

  3. epit : yela….yela..hehehhe

    kawaii : sda

    Reply

  4. of course la bro, ngamuk noni kapet kang… hehe kesian dia…

    Reply

  5. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Giler Ah Apsal La Setiap Tahun Mighty Duck Cup Nak Clash Dengan Mother Of All Treasure Hunt (The Sun Motor Hunt) Ni Weiiii ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge