Mighty Ducks at MSSD KK Hockey U-18 Championship 2008 @ 2nd League Match – MCKK vs SM Methodist, Sg Siput

live update II

aku dah penat. nak mandi. nak cool down

MCKK vs SM Methodist Sg Siput : 2-1 

the team won.

need to win tomorrow to be in the finale !

penat giler nak memblog.

tengok gambar dululah okay.

hehe 🙂




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Mighty Ducks at MSSD KK Hockey U-18 Championship 2008 @ 2nd League Match – MCKK vs SM Methodist, Sg Siput

  1. eh tu kat koleq ke..new hostel tukar kaler ha?? kenapa macam 2 tingkat je?? ish ..anyway, well done bro..bagus la ko ni speret!!..aku kapal layar forever je haha!

    alie 93’s last blog post..Our Bali Adventure: Part 3 (Day 3: Kintamani Tour)

    Reply

  2. alie 93 : heheheh main kat sk sg siput la. bukan kat padang hoki new hostel tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. well kno – let’s see tomorrow and the day after. aku dah offer mcm2 bribery kat badut to take EL on thursday, we may just make it kan. Aku memang nak the boys win something because ni ANAK ITIK sulong ha ha ha.

    If there’s any consolation – they look smart and go down in koleq now as team paling banyak jersey.

    Ha ha.

    Thanks a lot KNO – the boys will remember you, although kau coach paling skema who stil ckp SAYA AWAK ngan budak2 ni.

    Itik Gempal’s last blog post..Sukanterer 2008 and Yengko: Montage

    Reply

  4. KNizam. you’re their coach issit??

    Reply

  5. Hohoho, good luck my friend!!! 😀

    Mr Ah Fa’s last blog post..Another Tickle Test Please 😀

    Reply

  6. itik gempal : hehehe saya terkedu dengan komen awak. haha 🙂 aku pun nak diaorang menang. this is so close kan. 🙂

    zaki blogjer : heheh yep i am at the coach bench 🙂

    mr ah fa : thanks dude! 🙂

    Reply

  7. good job kno. awak memang jurulatih terpuji.

    aku tak reply sms ko sbb phone aku kena bar…hahahah

    Reply

  8. epit : hahahah tengkiu2. ko campak je phone ko tuh dalam tasik kat putrjaya tuh. hahahah 🙂

    Reply

  9. ko ni.. smgt betul turun kuale! bagus!

    Aihh.. bile laa aku nak turun coach budak2 rugby ni.

    Reply

  10. noktahhitam : hehehe dah ada game, sebagai coach, kenalah turun padang kan. hehe 🙂

    Reply

  11. dah lama tak dengaq khabar mereka ini…

    Reply

  12. kawaii : sekarang dengarkan ya. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge