Mighty Duck Cup 2008 – Wikimapia… Jauh Dowh ! Hehe

the journey starts from taman melawati

hehe harap2 tak hujan la kan. huhu

kalau mata rabun,

sila click untuk besarkan. haha

taman melawati – petaling jaya – bidor – teluk intan – seri manjung – telok intan – bidor – jasin !

updated @ 30.10.2008 @ 0722hrs

baru aku perasan route kat atas tuh salah la

shouldn’t ikut exit tapah la.

patutla jauh bebenor yeop !

patut keluar exit bidor / teluk intan je lah. huhu

seb baik aku belum bertolak lagi kan. haha

hehe kat bawah neh wikimapia updated version

theotherAJ suruh ikut route B.

scenery cun katanya. hehe sure nampak sawah padi kan…

tapi aku rasa kalau bertolak lepas 5pm.

dah takdak scenery lagi k !

haha so route A menang….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Mighty Duck Cup 2008 – Wikimapia… Jauh Dowh ! Hehe

  1. ekau nak pi mana nih bhai… jalan jauh nampak…

    Reply

  2. hang….. pi naik apa nie, kereta.. api kah….kapalterbang…..kah.. 🙂

    Reply

  3. bang… nak tau KM? google ada tools for that.

    Reply

  4. Jauhnye meronda..
    jalan kaki ker?
    hehehe

    Reply

  5. walllaaweiii jauhnye…
    kalau gua, sure tak sanggup drive… lagi-lagi kalau
    drive sorang-sorang… kompom gua bleh tidok atas
    stereng… hari tuh pon balik kampung mase raya
    120 gua bleh tertidok atas stereng… nasib baik tak lame..
    kalau tak… lame dah *ish~

    Kreuger®

    Reply

  6. xjauh tuh…lebih kurang sama jauh aku balik kampung jer…hehe 🙂

    Reply

  7. pergh boleh tahan lenggong la. cam mesin utk rgk tekanan jantung hoho.

    Reply

  8. amboi jauh bejalan bro..
    mmg dedicated tui la u all

    Reply

  9. cencurut : hehe nak pi main hoki kat manjung la. hehe ❗

    Reply

  10. noni : hehe naik kereta la. mana ada airport kat manjung nun. airport tentera adala kot. haha 🙄

    Reply

  11. arep : hehe malas la plak nak pakai tuh. sapa2 tau eh. hehe 🙄

    Reply

  12. izie : hehe kalau jalan kaki maunyer 2 hari sampai kot. hehe 🙄

    Reply

  13. kreuger : hehe drive la. bertolak petang ni. nanti aku post direct via flickr from manjung ye. hehe :confusedlot:

    Reply

  14. life4hire : hehe jauh la tuh compared ngan kl-melaka kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  15. megat : hehe hehe salah trace route la tuh. shud be exit bidor bukannya tapah. haha :mrgreen:

    Reply

  16. kawaii : hehe tak la jauh mana kot. same like last year dowh. haha 🙄

    Reply

  17. kau ikut highway from jln duta sampai ke bkt jelutong then puncak alam-kuala selangor pun boleh gak.. jalan lama, sightseeing sikit.

    Reply

  18. joe : haha kalau blah lepas kul 5pm. dah takde scenery la. baik aku ikut route A je terus. hehe 🙄

    Reply

  19. dah ada wikimapia updated version. hehe ➡

    Reply

  20. aku baru lalu raya lepas. 2 lanes all the way between teluk intan and meru. malam2 buta boleh la bantai 90-100, petang jumaat tak la kot

    Reply

  21. joe : wokay nanti aku decide. haha 👿 tu coastal highway baru ke eh ?

    Reply

  22. Berpusing-pusing jalan..
    Pening kepala pakcik oit

    Reply

  23. apa citer ni? jalan itik ka?

    Reply

  24. zool : hehe tu ko belum drive. lagi la lebih pening drpd biasa dowh. haha 🙄

    Reply

  25. shaxx : hehe yep jalan2 main hoki kat manjung. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge