Mighty Duck Cup 2008 – Team Logistic Tengah Breakfast Kat Manjung !

aku dapat mms from ezam (one of the team logistic) pagi tadi

ezam, epit, mpro, chibix dengan pak tuan syed dah sampai..

diaorang semua dah sampai kat manjung

sampai2 je terus breakfast kat kedai makan kak hai

hehe dengar cerita karipap panas kat situ mengancam beb !

perghhh ni yg x sabar2 nak pergi neh kan.

esok pagi2 aku plak melantak karipap panas kat sana. huhu

homestay pun dah check in dah. dekat giler ngan turf dowh !

will update later. tunggguuuuuu !

lepas neh kalau korang nampak update gambar2 sebijik tuh maknanya aku dah sampai kat manjung.

haha updated secara live pakai handphone je beb via flickR ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Mighty Duck Cup 2008 – Team Logistic Tengah Breakfast Kat Manjung !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.