Mighty Duck Cup 2008 – Team Logistic Tengah Breakfast Kat Manjung !

aku dapat mms from ezam (one of the team logistic) pagi tadi

ezam, epit, mpro, chibix dengan pak tuan syed dah sampai..

diaorang semua dah sampai kat manjung

sampai2 je terus breakfast kat kedai makan kak hai

hehe dengar cerita karipap panas kat situ mengancam beb !

perghhh ni yg x sabar2 nak pergi neh kan.

esok pagi2 aku plak melantak karipap panas kat sana. huhu

homestay pun dah check in dah. dekat giler ngan turf dowh !

will update later. tunggguuuuuu !

lepas neh kalau korang nampak update gambar2 sebijik tuh maknanya aku dah sampai kat manjung.

haha updated secara live pakai handphone je beb via flickR ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Mighty Duck Cup 2008 – Team Logistic Tengah Breakfast Kat Manjung !

  1. kalau takde hal lain, mungkin aku pi kot besok. bertolak tengah hari sikit la rasanya, jadi penonton.

    Reply

  2. joe : wokay kitaorang tunggu. ko bagi hadiah k. hehe 🙄 aku mungkin balik just after game coz esoknyer parents aku nak gi haji plak. hehe 🙄 🙄

    Reply

  3. 12.45 baru sampai di perak, esok kalau sempat boleh tengok Mighty Duck Cup 2008, kalau boleh masuk stadium….. see tomorrow

    Reply

  4. time ni paling best.extended breakfas time & tengok orang manjung sibuk pegi kerja which actually takde sibuk mana pun.

    priceless.

    Reply

  5. noni : eh ko pun ada ke kat stadium ek ? hehe ❗

    Reply

  6. epit : hehe karipap dia kureng la tahun neh. benci aku. haha 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge