Mighty Duck Cup 2008, Penang Open 2008 & Awie’s VClip “Biar Puteh Tulang Jangan Puteh Mata”

mighty ducks activities will resume very very soon !

jangan hengat kitaorang dah give up. haha

rain or shine, the show must go on beb !

nonikapet dah post the hint2 dalam blog batch kat sini

so kitaorang akan start balik ngan mighty duck cup 2008

then follow by penang open 2008 at usm minden !

vlicp by tengku ahmad ismawi @ awie (mckk class of 94)

mcm biasa kitaorang memerlukan sokongan moral kewangan

hehe last nyer mighty duck cup 2007 memang best giler ah !

though aku kena sacrifice kan aku nyer mother of all hunt – the sun motor hunt 2007

all in all memang best. accommodation pun best. thanks to AJK accomodation

turf manjung antara yang paling best nak buat tournament mini cam mighty duck cup 2008

sebab dia nyer area takr amai orang plus manjung takdelah besar mana kan. haha

last year aku siap lepak pangkor island lagi lepas tournament

semua balik KL, aku je melepak tak hengat dunia kat pangkor island beach resort. haha

so this year mighty duck cup 2008 akan muncul lagi kat stadium hoki manjung

warga koleq berdekatan, sila hadirkan diri ya…haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Mighty Duck Cup 2008, Penang Open 2008 & Awie’s VClip “Biar Puteh Tulang Jangan Puteh Mata”

  1. jauh tuh manjung beb..kalau aku ada kat ipoh lepak umah mak callister time tuh..leh aku menjenguk nanti! 😀

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Plurking & make money !

    Reply

  2. life4hire : hehe manjung akan jadik venue rasmi. best woooo main hoki kat turf tuh. hehe 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge