Mighty Duck Cup 2007 + Pangkor Island Escapade 2007

this is a follow up post from here

hope no rain. no restrictions. no hassle. smooth sailing 🙂

menara tm – plus highway – manjung hockey stadium – lumut hotel – lumut main jetty – pangkor main jetty – pangkor island – pangkor main jetty – lumut main jetty – manjung town – plus highway – taman melawati

click je kat image bawah neh kalau nak view image googlearth yg lagi besar

tapi rasa nak demam la plaks. ahaks 🙂

all pics below are from this official pangkor island beach resort website

 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Mighty Duck Cup 2007 + Pangkor Island Escapade 2007

  1. try pakai wikimapia. aku rase lg seronok.

    Reply

  2. edwin : x sempat nak berwiki2witmapia mlm tadi. nanti aku hapdate later ngan wiki2witmapia. hehehheeh 🙂

    Reply

  3. seumur hidup aku xpernah jejak ke pangkor…

    Reply

  4. chot : xpe. nanti ko tatap la gambar2 yg aku bakal amik. hehehehehe 🙂 sure lepas tu ko nak pegi nyer. hehhhehehe

    Reply

  5. finally hehe.. so no more contemplating between mighty ducks and hocky or konvoi something, something else ok heee..

    menarik tu…. kat pangkor pulak tu…. uish… semoga korang berjaya all the best…

    Reply

  6. kawaii : mighty duck vs mother of all treasure hunt la. where got convoy. heheheheheh 🙂

    Reply

  7. Knizam, aku nk plan nk g pangkor. Ni aku tanye org berpengalaman ni, agen mane yg bagus utk kita arrange axtiviti (snorkelling etc) sbb aku rase kalo hotel yg arrange mesti mahal sket…Ada no contact x?
    Lagi satu bole suggest x ape yg aktiviti yg bole kitorang wat selain drp sea tour, main bola pantai? Ape tempat2 menarik bole kitorang lawat?

    Reply

  8. sob : alamak. saya tak pernah pakai agen la. biasa main redah je. hehehehe. anyway snorkelling kat sana x best. xtvt lain boleh buat cam mandi-manda, banana boat. canoeing ngan kayaking pun ok rasanya. takdela contact no. kat pulau ada banyak tempat menarik cam tempat2 bersejarah & leh tengok proses buat ikan masin kat town. hehehehe sewa je motor and then round 1 pulau 🙂

    Reply

  9. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Tak Sabar Nak Pergi Mighty Duck Cup 2008 @ Astroturf Hockey Stadium, Manjung Perak @ 1 Nov 2008 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge