MigDuck Cup 2009 Official Certificate

Hehe dalam aku nak settlekan benda2 sebelum aku blah malaya neh, sempat aku print official cert for migduck cup 09
Aku x dapat nak join kali neh, sedey betul rasanyalah
kitaorang dah buat migduck cup neh 2 tahun dah
Memang enjoy. Game pun best, dua tahun berturut2 buat kat manjung, sebab kuala x de turf kan
So tahun neh buat kat kuala sebab dah ada turf kat kolej islam bkt chandan. Hehe
Good luck to all teams yang bertanding kali neh
Minta maaf sebab aku x leh join, jasad aku xde kat malaya la kali neh ok, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “MigDuck Cup 2009 Official Certificate

  1. tarikh dlm tu tarikh keramat aku tuh…huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe heppy birthday in adv. nanti aku kirim karpet tau. hehe 🙂

    Reply

  2. orang perak macam aku ni.boleh kot pergi.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : yep pergi adjer meriahkan suasana ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.