‘Meter’ feat Khairy Jamaludin by Benji & Bahir – English Subtitles – 15Malaysia

haha mmg lawak la short film neh

terhibur aku kejap pagi tadi. hehe ๐Ÿ™‚

enjoy!

haha siap gaduh2 antara passenger dengan pemandu tuh yang aku tak tahan tuh dowh

siap ada tangan2 ke belakang lagi. haha

memang saiko la kalau naik ini teksi kan.

memang lengkap dengan pengenalan diri segala bagai. haha

spec pun boleh tahan retro tuh. hehe ๐Ÿ™‚

semua short film 15malaysia neh best2 dowh

hehe ๐Ÿ™‚ apa lagi layan je lah kesemua short films neh ok. hehe

banyak lagi sebenarnya short films neh

just click je kat youtube tuh. ada banyak lagi nak release kan. hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “‘Meter’ feat Khairy Jamaludin by Benji & Bahir – English Subtitles – 15Malaysia

  1. x menarik pun

    Reply

    KNizam Reply:

    lochoe : aisey ye ke. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. agak menarik gak ar.. dengan pelbagai isu yang dibincangkan.. lantang semacam je pemandu tu cakap…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe paling best masa dia gaduh ngan jason lo. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. jap, nak play youtube punyer sengall.. uhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe pakai broadband ke idak ni en_me hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. feel like going there too. agree, kitchen with a view…! wow ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    quachee : yep me too ! nak pergi sana la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. KJ yang sengal lagi tak betul kot..hu3

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : haha bagus gak la idea neh kan. ehhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Paling blur bila tiba-tiba mamat tu lompat naik teksi Amber Chia.. wakakakakkaa

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : haha siap buat expressi muka mamat tu bila lompat parti eh silap lompat teksi kat dalam amber hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. yg nie tak menarik sangat, dalam banyak 15 ade satu oklah, kelakar juga tajuk ‘POTONG SAGA’

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep potong saga mmg lawak giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. KJ tu macam nak kene makan penumbuk jer..kih3..lancang tol bercakap..kah3..bekas ketua pemuda bawak taxi..cakap perghh..kah3..suke part negro bla camtu jer ngn awek taxi..hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : haha dia mmg nak kena pelepuk. selamba la gaduh ngan jason lo. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge