‘Meter’ feat Khairy Jamaludin by Benji & Bahir – English Subtitles – 15Malaysia

haha mmg lawak la short film neh

terhibur aku kejap pagi tadi. hehe 🙂

enjoy!

haha siap gaduh2 antara passenger dengan pemandu tuh yang aku tak tahan tuh dowh

siap ada tangan2 ke belakang lagi. haha

memang saiko la kalau naik ini teksi kan.

memang lengkap dengan pengenalan diri segala bagai. haha

spec pun boleh tahan retro tuh. hehe 🙂

semua short film 15malaysia neh best2 dowh

hehe 🙂 apa lagi layan je lah kesemua short films neh ok. hehe

banyak lagi sebenarnya short films neh

just click je kat youtube tuh. ada banyak lagi nak release kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “‘Meter’ feat Khairy Jamaludin by Benji & Bahir – English Subtitles – 15Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.