Merantau Dari Lahore Pakistan ke Amritsar India

Live Update: 10 May ’10, 8.18am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

akhirnya aku jumpa juga dengan buku from amritsar yo lahore ni
dah lama aku cari buku ni
best jugak kalau nak cross border and jenjalan kat amritsar kan
mesti lagi byk pengalaman boleh dipelajari hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Merantau Dari Lahore Pakistan ke Amritsar India

  1. nampak gayanya rumah sana dah boleh buat library . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : mmg dah ada library pun ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.