menyaksikan mentari pagi di menara tm

bila saya menjejakkan kaki ke pejabat pagi ini, saya terpegun seketika. terpegun menyaksikan begitu indahnya mentari pagi yang bersinar pada pagi ini. begitu indah sehingga saya terlupa kamera digital saya.

ah! kan saya ada telefon bimbit 3.2mp. kenapa tidak kan? hehehehehee

flickr buat hal la plak. nanti la saya uploadkan gambar tersebut ya 🙂

ya flickr sudah boleh digunakan. silalah nikmati pemandangan indah dari menara tm seperti di bawah (hahahaha dah macam ayat dalam karangan upsr bahasa melayu kan) hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “menyaksikan mentari pagi di menara tm

  1. Wow, really beautiful, cam tgk kat gambar ala2 dalam mimpi jer..hehehe.. btw, thanks for featuring kad tu *sambil tersipu-sipu malu* hahahah….

    Reply

  2. tak sangka panorama sungguh indah, ditambah pulak kecanggihan hanphone tuh… (ni buat makin nak chang phone nih)…

    Reply

  3. kawaii : mmg indah sungguh. terkasima.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge